In de rubriek MUZIKANTENPOOL bieden muzikanten zich aan om op tijdelijke basis mee te spelen, bijvoorbeeld bij speciale projecten, concerten, concoursen of andere gelegenheden of om incidenteel in te vallen, uit te helpen of bij te springen. Deze gratis rubriek is uitsluitend bestemd voor amateurmuzikanten en/of conservatoriumstudenten. De rubriek is niet bedoeld voor verenigingen om een oproep te plaatsen voor nieuwe leden, maar alleen voor amateurmuzikanten of conservatoriumstudenten die hun diensten willen aanbieden.

Bastrombonist voor kortlopende projecten

Instrument bastrombone Speelniveau D
Woonplaats Sint Nicolaasga Provincie Friesland
Maximale reisafstand > 25 km
Naam Jelmer Jaspars E-mailadres

Hallo. Mijn naam is Jelmer, 32 jaar en wonende in Sint Nicolaasga. Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar orkestervaring waarvan 14 jaar op bastrombone. Hiervoor op slagwerk. Door mijn werk heb ik geen vaste vereniging. Daarom vind ik het leuk om korte projecten op te zoeken. Van hafabra tot bigband. Groeten, Jelmer.

Trombonist voor invalklussen

Instrument Trombone Speelniveau C
Woonplaats Soest Provincie Utrecht
Maximale reisafstand 25 km
Naam Stef de Kruijf E-mailadres

Hoi, Ik ben Stef, 61 jaar, en zojuist samen met mijn vrouw verhuisd vanuit Wieringerwerf naar Soest. Om de muzikale omgeving een beetje te verkennen, lijkt het me goed om me beschikbaar te stellen voor invalklussen. Ik heb het C-diploma en ervaring in fanfare, harmonie, musicalorkesten; maar ook bigbands en symfonieorkesten.

Es-bassist voor tijdelijke klussen

Instrument Es-bas Speelniveau C-niveau
Woonplaats Hilversum Provincie Noord-Holland
Maximale reisafstand 25 km
Naam Wilma Poort E-mailadres

Es-bassist Wilma Poort uit Hilversum biedt zich aan om op tijdelijke basis mee te spelen bij speciale projecten, concerten, concoursen of andere gelegenheden. "Ik beleef zelf veel plezier aan mijn hobby. Ik speel momenteel in drie orkesten. In twee daarvan speel ik es-bas in één orkest speel ik euphonium. Het zijn alle drie fanfareorkesten. Ik zie om mij heen hoe veel orkesten worstelen om de bezetting rond te krijgen. Daar wil ik graag in ondersteunen. Het maakt mij in principe niet uit bij welke activiteit dit is."

Trompettist voor tijdelijke projecten

Instrument Trompet Speelniveau Conservatorium
Woonplaats Susteren Provincie Limburg
Maximale reisafstand 5 km
Naam Rik Heijnen E-mailadres

Hoi, ik ben Rik Heijnen 17 jaar. Ik zit op de vooropleiding van het conservatorium in Tilburg en Maastricht. Ik wil graag uithelpen voor concerten en tijdelijke projecten.