13 februari: Online Open Dag Prins Claus Conservatorium

13 februari: Online Open Dag Prins Claus Conservatorium

Op zaterdag 13 februari vindt de Online Open Dag plaats van het Prins Claus Conservatorium, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen.

Studiekiezers kunnen algemene voorlichtingen volgen van de verschillende studierichtingen: Klassieke Muziek (inclusief Directie Koor & HaFaBra), Jazz, Compositie & Muziekproductie en Docent Muziek. Hier krijgen ze veel informatie over de studie en het  toelatingsexamen. Ook kunnen ze al hun vragen stellen aan het hoofd van de afdeling en studenten.

Daarnaast zijn er online Q&A sessies waar studiekiezers al hun specifieke vragen kunnen stellen aan onze docenten en studenten.

Op onze website kun je filmpjes bekijken van onze projecten.
De algemene sessies vinden plaats van 14.00 tot 15.00 en van 16.00 tot 17.00. De Q&A’s zijn van 15.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie en aanmelden via: KLIK HIER. 

Normaal gesproken kan men tijdens onze Open Dagen voorspelen bij een van onze docenten. Dat is helaas niet mogelijk tijdens een Online Open Dag. Maar uiteraard bieden we wel de mogelijkheid om voor te spelen tijdens een individuele afspraak met de desbetreffende docent. Een afspraak kan worden gemaakt via de mail: prinsclausconservatorium@org.hanze.nl.

(Advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 03 FEB 2021 - 16:55
Laatste update: 04 FEB 2021 - 10:06