17 (15) Miljoen Mensen met click-track voor samenspeelvideo

17 (15) Miljoen Mensen met click-track voor samenspeelvideo

Onder de naam '17 Miljoen Mensen’ gaf Davina Michelle samen met gastartiesten vier akoestische optredens in een leeg Ahoy in Rotterdam. Iedere aflevering van '17 Miljoen Mensen’ eindigde met een herschreven versie van '15 Miljoen Mensen', het populaire nummer uit 1996 van het duo Fluitsma & Van Tijn. Een arrangement voor alle blaasorkestbezettingen met click-track is nu verkrijgbaar bij uitgeverij Ferskaat MP.

(advertorial)

17 miljoen mensen - arr. Chris B. Luca - 3'15" - graad 2 én 3
Graad 2 is een Flex-5 arrangement, geschikt voor jeugdorkest, maar ook voor groepjes muzikanten of orkesten met een kleinere bezetting.

Dit nummer online met uw orkest spelen?
U kent ze vast, filmpjes van blaasorkesten waarbij iedereen thuis zijn/haar partij speelt en filmt.. toch samen muziek maken! Dit nummer is daar momenteel uitermate geschikt voor! Daarom lever Ferskaat MP click-tracks bij uw bestelling! Hierdoor is het studeren, filmen en monteren een stuk eenvoudiger.

Informatie: KLIK HIER 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 22 APR 2020 - 22:06
Laatste update: 23 APR 2020 - 09:04