24/7 hafabramuziek op Brasstime Radio

24/7 hafabramuziek op Brasstime Radio

Vanaf zondag 1 november zendt Brasstime Radio doorlopend muziek uit de hafabrawereld uit. Het internet radiostation wil hiermee de hafabrascene promoten.

Het station is een initiatief van Klaas Groenwold die dit muziekgenre een warm hart toedraagt. Brasstime Radio wil zoveel mogelijk stijlen binnen de hafabramuziek aan bod laten komen, zowel brassbands, fanfares, harmonieën als solisten en ensembles.

Het station brengt 24/7 hafabramuziek ten gehore brengen met iedere dag een vast schema. Bijvoorbeeld op zondagmorgen tussen 10.00 en 12.00 Salvation Time met Leger des Heils brassmuziek van over de hele wereld en op maandagavond tussen 18.00 en 19.00 uur The Good Old Record met muziek vanaf lp’s en cassettes.

Brasstime Radio start zondag 1 november om 10.00 uur met Salvation Time.

De initiatiefnemer geeft aan dat het hierbij gaat om een licentie houdend internet radiostation. De uitzendingen zijn via internet te beluisteren op www.brasstimeradio.nl.

Voor meer info mail dan naar studio@brasstimeradio.nl.

 KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 23 OKT 2020 - 14:35
Laatste update: 26 OKT 2020 - 19:19