25 jaar MegaConcert Gramsbergen met de Heinoos

Na twee jaar afwezigheid, is de organisatie blij dat we eindelijk weer mogen! We gaan direct knallen met de jubileumeditie van het MegaConcert Gramsbergen, speciaal voor deze editie komen de Heinoos de sporthal op zijn kop zetten. Het MegaConcert is het muzikale onderdeel van de feestweek in Gramsbergen! Dit jaar zal het MegaConcert plaats vinden op zaterdag 27 augustus om 20:00 uur, in de sporthal van Gramsbergen. Voorafgaand van het concert zal er een repetitie plaatsvinden van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Er wordt geprobeerd zo veel mogelijk muzikanten bij elkaar te brengen. Ieder jaar weer kan het MegaConcert zich verheugen op een groot aantal enthousiaste muziekliefhebbers die naar Gramsbergen komen om deel te nemen aan deze muzikale avond. Deze muzikanten komen niet alleen uit eigen regio, maar ook van ver buiten de provinciegrenzen melden zij zich aan: van Friesland tot Noord-Brabant.

Dit jaar staat het MegaConcert onder leiding van Egbert Stroeve. Egbert is dirigent van het orkest van SDG Ane. Sinds 2017 wordt het MegaConcert door zowel Soli Deo Gloria Ane, als Harmonie Crescendo – KNA georganiseerd. Het MegaConcert staat dan ook om het jaar onder leiding van een andere dirigent.

Tijdens het MegaConcert zullen de klanken van de film The Mask of Zorro klinken en gaan we swingen op de hits van Queen met onder andere, I Want To Break Free, Bohemian Rhapsody en Don’t Stop Me Now. De avond zal gepresenteerd worden door Monique Eshuis.

Samen met De Heinoos zullen we gaan Høken met rock ’n roll in de streektaal en wordt de sporthal op zijn kop gezet. Henri Gerrits heeft speciaal voor het MegaConcert de muziekstukken van de Heinoos gecomponeerd, zodat we kunnen Høken met het hele orkest!

Het MegaConcert is toegankelijk voor iedereen. Beschik jij over een instrument die je in een brassband, harmonie- of fanfareorkest ziet en speel je op A-niveau of hoger? Meld je dan nu aan via onze website: www.megaconcert.nl.

Gepubliceerd: 10 JUN 2022 - 12:14
Laatste update: 10 JUN 2022 - 12:20