3JS te boeken voor concerten met blaasorkesten

Louis Neefs Producties weet inmiddels uit ervaring, een concert met de 3JS is een groot succes! Ook de komende seizoenen kunnen de 3JS geboekt worden voor concerten met harmonieën, fanfares en brassbands.

De 3JS zijn Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte uit Volendam. Ze treden op als trio en zijn al jaren bekend van veel verschillende televisieprogramma’s zoals De Beste Zangers van Nederland, DWDD, RTL Boulevard, De Zomer Voorbij, de Heineken Music Hall en natuurlijk ook van De Vrienden van Amstel LIVE!Tijdens de Vrienden van Amstel LIVE 2016 zongen de 3JS repertoire van U2. Dit was zo’n groot succes dat hier een theatershow van is gemaakt. De grootste theaters, 40 keer uitverkocht!

Afgelopen jaar heeft Louis Neefs Producties voor het eerst twee concerten met de 3JS in combinatie met orkesten verzorgd. Ze zongen Nederlandstalige popmuziek en begeleidden zichzelf met gitaar. Beide concerten een groot succes!

Inmiddels hebben wij hiervoor passende arrangementen. Vanzelfsprekend hebben wij een groeiend repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.
Op muziekgebied zijn de 3JS van alle markten thuis.

Voor meer informatie, foto’s en video’s: KLIK HIER of bezoek de Facebookpagina: Louis Neefs/Louis Neefs Producties.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 01 FEB 2019 - 08:54
Laatste update: 01 FEB 2019 - 18:23