6 maart: Online Open Dag hafabra-directie

6 maart: Online Open Dag hafabra-directie

Wil je meer weten over hafabra-directie aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag? Schrijf je dan in voor de Online Open Dag hafabra-directie op 6 maart 2021. Dit is een Open Dag voor de bachelor, master en voorbereidende cursus.

In de ochtend werk je met hoofdvakdocent Alex Schillings aan divers repertoire, directietechnieken, nonverbale communicatie en leiderschap. In de middag kun je spreken met Alex Schillings en huidige studenten over de opleiding hafabra-directie aan het Koninklijk Conservatorium.

De Open Dag is voor alle jonge musici die erover nadenken om hafabra-directie te gaan studeren, maar ook voor ervaren musici en dirigenten die meer willen weten over hafabra-directie op het Koninklijk Conservatorium.

Programma 6 maart
10.00 - 12.00 Online masterclass met Alex Schillings
12.30 - 13.30 Informatie, Q&A met docent en studenten

Repertoire*
H. van Lijnschoten – Postludium
Jan Van der Roost – Rikudim
Gustav Holst – Second Suite
Jan Bosvelt – Cobra
*Je kunt een of meerdere stukken kiezen.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk. Stuur een e-mail naar j.bakker@koncon.nl voor vrijdag 26 februari. Je kunt Jaike ook mailen voor meer informatie.
Naar de website: KLIK HIER. 

Foto: Alex Schröder

(Advertorial)

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 09 FEB 2021 - 14:48