Aanmelden voor MegaConcert Gramsbergen is geopend

Aanmelden voor MegaConcert Gramsbergen is geopend

Het MegaConcert is het muzikale onderdeel van de feestweek in Gramsbergen! Ook dit jaar vindt het MegaConcert plaats in de sporthal van Gramsbergen, op zaterdag 26 augustus om 20:00 uur. Voorafgaand is er een repetitie van 16:30 uur tot 18:30 uur.

Er wordt geprobeerd zo veel mogelijk muzikanten bij elkaar te brengen. Ieder jaar weer kan het MegaConcert zich verheugen op een groot aantal enthousiaste muziekliefhebbers die naar Gramsbergen komen om deel te nemen aan deze muzikale avond. Deze muzikanten komen niet alleen uit eigen regio, maar ook van ver buiten de provinciegrenzen melden zij zich aan, van Friesland tot Noord-Brabant.

Dit jaar staat het MegaConcert onder leiding van Wout Eshuis. Het orkest brengt een divers programma ten gehore, van een mars tot en met een sing-a-long blok. Zangeres Lynn Bril, jong talent woonachtig in Gramsbergen, zingt een aantal nummers mee onder begeleiding van het orkest. De avond wordt gepresenteerd door Monique Eshuis, die het publiek meeneemt door het programma en de muzikale werken introduceert.

In principe kan iedereen deelnemen aan het MegaConcert. Beschik jij over een instrument die je in een brassband, harmonie- of fanfareorkest ziet en speel je op A-niveau of hoger? Meld je dan nu aan via onze website: www.megaconcert.nl. Ook het laatste nieuws over o.a. het muzikaal programma is te vinden op deze website.

 

Gepubliceerd: 02 APR 2023 - 16:24