Aanmelding voor Concertgebouworkest Young staat open

Aanmelding voor Concertgebouworkest Young staat open

Van 4 t/m 21 augustus 2022 vindt de 3e editie van het Concertgebouworkest Young plaats, een jeugdorkest voor Europese musici van 14 t/m 17 jaar. Gedurende 2,5 week krijgen de deelnemers orkestrepetities, masterclasses en kamermuziek onder leiding van musici van het Concertgebouworkest.

Daarnaast worden er concerten gespeeld in o.a. het Concertgebouw Amsterdam en in een zaal elders in Europa. Het volledige Young Summercamp, inclusief accommodatie, alle maaltijden en reizen is gratis voor alle deelnemers. Young is toegankelijk voor inwoners van Europa met alle mogelijke achtergronden. Om mee te mogen doen moeten de jongeren een video van hun spel opnemen, een kort essay schrijven over hun achtergrond en twee aanbevelingsbrieven meesturen. Young vindt plaats van 4 t/m 21 augustus 2022 in Akoesticum in Ede. De online audities staan open tot 7 februari 2022.

Meer informatie: klik HIER. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 30 NOV 2021 - 12:48