Actie levert tientallen aanmeldingen voor Klankwijzer op

Actie levert tientallen aanmeldingen voor Klankwijzer op

De mailing ‘KNMO Klankwijzer: maak er gebruik van!’ waarmee we deze week secretarissen en contactpersonen van de verenigingen hebben aangeschreven, werpt zijn vruchten af. In een paar dagen tijd hebben vele tientallen muzikanten en andere belangstellingen zich aangemeld voor een van de mediakanalen van KNMO Klankwijzer. Een teken dat er grote belangstelling is voor nieuws en informatie over de amateurmuziek, maar dat de (gratis) service die het mediaplatform Klankwijzer daarbij biedt nog lang niet bij iedereen bekend is.

De actie was er vooral op gericht om individuele muzikanten te bereiken. De diverse mediakanalen van KNMO Klankwijzer bevatten immers niet alleen nieuws en informatie voor bestuurders, maar ook berichten die voor commissieleden en individuele (jeugdige) muzikanten interessant zijn. Zoals aankondigingen van leuke en leerzame activiteiten zoals workshops, play-ins, concerten, projecten, masterclasses, good practices en opleidingen.

Zo blijf je op de hoogte van alle nieuws en informatie over jouw hobby:
1. Schrijf je op de website www.klankwijzer.nl (oranje balk onderaan) in voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief staat tevens een link naar nieuwskrant met nieuws, informatie, achtergrondverhalen, interviews, een activiteitenkalender en leuke tips. Zowel de nieuwsbrief als de nieuwskrant is gratis voor iedereen!

2. Like of volg onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/kwmagazine. Voor ‘flitsberichten’ uit de amateurmuziekwereld.

3. Stel www.klankwijzer.nl in als je startpagina. Dan ben je altijd verzekerd van het laatste nieuws.

4. Neem een abonnement op het (gedrukte) magazine. Met tijdloze achtergrondverhalen en informatieve artikelen over de muziekwereld. De kosten bedragen 17,44 euro voor een jaarabonnement (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl.

KNMO-verenigingen kunnen gratis gebruikmaken van de brede faciliteiten van het nieuws en informatieplatform KNMO Klankwijzer. Geef activiteiten en nieuws via de formulieren op de website www.klankwijzer.nl op voor publicatie onder een zeer brede doelgroep van muziekliefhebbers.

 

Gepubliceerd: 27 JUN 2019 - 14:48
Laatste update: 27 JUN 2019 - 14:53