Adams cancelt 15e internationale fluitfestival

Adams cancelt 15e internationale fluitfestival

Muziekcentrale Adams in Ittervoort heeft de Dutch International Flute Competition en het 15e Adams Flute Festival vanwege de coronacrisis geannuleerd.

"Voor veel bezoekers uit zowel binnen- als buitenland is het nu al duidelijk dat zij niet aanwezig kunnen zijn van 14 t/m 19 april aanstaande. Wij betreuren dit ten zeerste, omdat veel deelnemers, docenten en medewerkers veel tijd hebben gestoken in de voorbereiding. Het is voor iedereen echter duidelijk dat een goede gezondheid van groter belang is dan een prachtig festival met concours", zegt het bedrijf in een bericht.

De plannen voor volgend jaar liggen al klaar: het volledige festivalprogramma met concours blijft intact en wordt verplaatstwe naar 16 t/m 18 april 2021. De voorrondes van het concours vinden dan plaats van 13 t/m 15 april 2021. Dit betekent ook dat de aanmeldingen voor zowel masterclasses als concours voor deelnemers geldig blijven tot volgend jaar. Van een aantal docenten en juryleden weten we inmiddels dat zij volgend jaar aanwezig willen zijn. Dat geldt in het bijzonder voor Sir James Galway. Alle deelnemers en medewerkers ontvangen een persoonlijke mail.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 MAA 2020 - 12:47
Laatste update: 19 MAA 2020 - 12:54