Adams lanceert nieuwe Master Series C Trompet

Adams lanceert nieuwe Master Series C Trompet

Adams Musical Instruments is trots om de lancering van de langverwachte Adams Master Series C trompet aan te kondigen. Dit revolutionaire instrument, ontwikkeld in nauwe samenwerking met John Hagstrom van het gerenommeerde Chicago Symphony Orchestra, combineert traditioneel vakmanschap met moderne innovatie.

FOTO: AANLEVERING ADAMS

Na jaren van zorgvuldig testen en optimaliseren is de Master Series C trompet eindelijk klaar om de markt te betreden. Deze trompet belooft muzikanten een ongeëvenaarde speelervaring met een klankkleur en kwaliteit die doet denken aan de beste vintage orkesttrompetten.

HAGSTEM
Een van de meest baanbrekende kenmerken van de Master Series C trompet is de gepatenteerde ‘Hagstem’ technologie. Een verstelbare ventielstift, ontwikkeld door John Hagstrom, biedt ongeëvenaarde aanpassingsmogelijkheden voor ventieluitlijning en speelrespons, waardoor muzikanten hun instrument perfect kunnen afstemmen op hun persoonlijke speelstijl of bepaalde passages in een werk.

DETAILS
"Ik heb ontzettend genoten van het doorzettingsvermogen van Miel Adams bij de ontwikkeling van dit instrument en deze trompet is dan ook het resultaat van het continu verbeteren van de kleinste details," zegt John Hagstrom. "Naast het feit dat de Master exceptioneel is qua klankeigenschappen en speelgemak, ben ik er ook trots op dat we een uiterst stabiele bouwkwaliteit hebben weten te vinden. Dit zou wel eens het beste productiemodel C-trompet kunnen zijn dat vandaag de dag beschikbaar is."

De Master Series C trompet wordt deze week officieel gepresenteerd op de International Trumpet Guild (ITG) Conferentie in Los Angeles.

Informatie
Meer informatie over de Adams Master Series C trompet: klik https://www.adams-music.com/adams/brass/master-c-trompet 

Op de foto: Instrumentenbouwer Miel Adams ontwikkelde met trompettist John Hagstrom de nieuwe Master Series C trompet.

Gepubliceerd: 28 MEI 2024 - 19:28