Adams presenteert Glyn Williams als nieuwe ambassadeur

Adams presenteert Glyn Williams als nieuwe ambassadeur

Adams Musical Instruments heeft zojuist Glyn Williams, de veelgeprezen euphoniumspeler van de wereldberoemde Cory Band (UK), gepresenteerd als nieuwe ambassadeur van het bedrijf.

Met een carrière van meer dan twee decennia is Glyn Williams een van de meest invloedrijke figuren in de brassbandwereld. Als essentieel lid van de Cory Band droeg hij bij aan hun ongeëvenaarde succes en verwierf hij talloze onderscheidingen en kampioenschappen.

De samenwerking tussen Adams Musical Instruments en Glyn Williams belichaamt toewijding aan kwaliteit en innovatie. Adams staat internationaal bekend om zijn hoogwaardige muziekinstrumenten en streeft voortdurend naar grensverleggende instrumentenbouw. Glyn's expertise en ervaring zullen dit streven kracht bijzetten.

"De Adams-familie is verheugd om Glyn Williams te verwelkomen," zegt Ruud Corstjens (Artist Relations) bij Adams Musical Instruments. "Zijn uitzonderlijke muzikale talent en onuitputtelijke passie voor het euphonium sluiten naadloos aan bij onze visie om grenzen in vakmanschap te verleggen. Glyn Williams zal als ambassadeur een actieve rol spelen in het verbeteren, ontwikkelen en testen van onze instrumenten.”

Ook de artiest is erg enthousiast over de samenwerking: "Ik voel me vereerd en verheugd om samen met Adams op deze reis te gaan. Hun toewijding aan innovatie en het produceren van eersteklas instrumenten sluit perfect aan bij mijn artistieke ambities. Het traject waarin we hebben gewerkt aan mijn nieuwe euphonium verliep uiterst plezierig en professioneel. Het resultaat is een euphonium van absolute wereldklasse.”

Het instrument dat in samenwerking met Williams is gebouwd is een verzilverde E2 euphonium met een 0.80 messing body en een 0.60 red brass beker. De beker heeft een diameter van 305 mm met een gesoldeerde rand.

Gepubliceerd: 27 JUL 2023 - 16:17