Adest Musica Sassenheim repeteert in parkeergarage

Adest Musica Sassenheim repeteert in parkeergarage

Drum- en Showband van Adest Musica Sassenheim heeft na 3,5 maand de repetities hervat op het bijzondere locatie: een overdekte parkeergarage. Dit idee kwam vanuit de band aangezien sportscholen ook in overdekte parkeergarages lesgeven. Mede in goed overleg met de gemeente kon dit worden gerealiseerd.

Wim van Vliet, de voorzitter van Adest Musica, was trots op het feit dat dit mogelijk werd gemaakt. Sinds 10 december waren de muzikanten niet meer bij elkaar geweest, laat bandmanager Ruud Hermans weten. Ondanks het feit dat we niet helemaal compleet waren hadden we er heel veel zin in.

Rob Balfoort, die de muzikale leiding heeft, liet de muzikanten als eerste het inspeelnummer “Words” ten gehore brengen. Iedereen speelde vol overgave en van de repetitiestilte was niets te merken. Na 90 minuten te hebben gerepeteerd gingen de dames en heren van Adest Musica voldaan naar huis, al zou het wel heel fijn zijn als over een tijdje iedereen weer kan napraten aan de Adest bar in ’t Onderdak.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 26 APR 2021 - 08:16
Laatste update: 26 APR 2021 - 08:37