Adest Musica spekt kas met verkoop van eigen biermerk

Adest Musica spekt kas met verkoop van eigen biermerk

Drum- en showband Adest Musica uit Sassenheim probeert op een bijzondere manier de door de coronacrisis weggevallen inkomsten te compenseren. Onder het motto 'Help Adest Musica de zomer door' heeft het korps een eigen biermerk op de markt gebracht.

Om de vereniging in deze moeilijke tijd te steunen en geregeld aan Adest te denken is er, in samenwerking met brouwerij Klein Duimpje, een uniek ADEST bier gebotteld.

De samenwerking tussen Ades Musica en de bierbrouwer heeft geresulteerd in een kruidige tripel, met een klein zoetje in de mond en een hoppige / kruidige afdronk. Het bier wordt slechts eenmalig en in beperkte oplage van slechts 1000 flessen gebotteld. Een fles ADEST bier bevat 0,75 liter en een alcoholpercentage van 8%.

Het ADEST bier kan vanaf heden besteld worden op adestmusica.nl/bier

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 MEI 2020 - 09:03