Adest Night of Music, Summer Edition

Adest Night of Music, Summer Edition

Zaterdagavond 29 juni organiseert Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim een uniek zomeravondconcert. Laat je meevoeren tijdens de Summer Edition van Adest Night of Musis, waarin de getalenteerde muzikanten van Adest Musica je onderdompelen in een scala van muzikale sferen en thema’s. Een avond volop muziek met medewerking van alle afdelingen van de Sassenheimse muziekvereniging.

FOTO: AANLEVERING ADEST MUSICA

“Maar dat is nog niet alles”, vertelt Joey van Kesteren, lid van de werkgroep van het evenement. “Ontdek ook een nieuwe dimensie van muzikaliteit waarbij Adest Musica de handen ineenslaat met een uniek muzikaal duo, waardoor een muziekstijl ontstaat die je van Adest Musica nog nooit eerder hebt gehoord.”

LOCATIE
Vanaf 18.00 uur ben je welkom op het terrein van M. Verschoor aan de Rijksstraatweg in Sassenheim. Het terrein is voor de gelegenheid omgebouwd tot een prachtig openluchttheater omringd door het kranenpark van Verschoor, hoe bijzonder. Aan de overzijde van de locatie is er op het terrein van Van Zijverden de mogelijkheid om te parkeren.

PROGRAMMA
Rond etenstijd wordt het terrein geopend. Er is een gezellig horecaplein aanwezig waar de mogelijkheid is om voorafgaand aan het programma te genieten van een hapje eten en drinken. “De Jeugdband van Adest Musica en Adest Brass brengen je ondertussen met hun repertoire helemaal in de juiste stemming. Vanaf 20.00 uur zullen de muzikanten van Drum- en Showband Adest Musica in twee dynamische delen van elk circa drie kwartier hun muzikale kunnen laten horen,” laat voorzitter Wim van Vliet weten. Na het concert is er op het horecaplein uiteraard nog de tijd voor een feestelijke borrel. Einde programma is rond de klok van 1.00 uur. Een avond bomvol muziek dus!

KAARTVERKOOP
Mis deze bijzondere kans niet om Adest Musica - de muzikale trots van Sassenheim - in hun element te zien! Kaarten voor éérste  (22,50 euro) of tweederangs (20,50 euro) zitplaatsen kun je kopen via ticket.adestmusica.nl. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol muzikale hoogtepunten, heel graag tot ziens op 29 juni!

Praktisch
Adest Night of Music, Summer Edition | zaterdag 29 juni, 20.00 uur | Terrein M. Verschoor, Rijksstraatweg, Sassenheim | kaarten: klik HIER.

Wil je jouw concert of activiteit ook zo uitvoering belicht zien op het multimediale platform KNMO Klankwijzer? Informeer naar de mogelijkheden via redactie@klankwijzer.nl.

Gepubliceerd: 16 APR 2024 - 14:46