Advies KNMO: neem contact op met gemeente

Advies KNMO: neem contact op met gemeente

De KNMO adviseert verenigingen binnen de Veiligheidsregio’s Amsterdam-Amstelland, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden, Hollands Midden, Kennemerland en Utrecht bij het houden van bijeenkomsten contact op te nemen met de contactpersoon in hun gemeente.

De koepelorganisatie merkt op dat de communicatie over de verscherpte maatregelen die de Rijksoverheid op 20 september voor deze regio’s bekendmaakte niet eenduidig is. Omdat uiteindelijk de gemeente uitvoering dient te geven aan de noodverordening, adviseert de KNMO verenigingen (met activiteiten binnen de genoemde Veiligheidsregio’s) contact op te nemen met hun gemeente. De relevante vraag is of de gemeente een melding verwacht van de bijeenkomst/repetitie wanneer deze de 50 personen zal overschrijden. De KNMO maakt de verenigingen er tevens op attent om in alle gevallen de uitleg van de gemeente (zeker wanneer ze aangeven dat er geen sprake is van een meldingsplicht) schriftelijk te laten bevestigen (per mail).

KLIK HIER voor het volledige bericht.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 22 SEP 2020 - 17:36
Laatste update: 22 SEP 2020 - 20:04