Afscheid kapelmeester Jan Dijsselhof bij Die Junge Bläser 

Afscheid kapelmeester Jan Dijsselhof bij Die Junge Bläser 

Zaterdag 27 juni heeft de Nationale Jeugdblaaskapel 'die Junge Bläser' tijdens de eerste repetitie in maanden afscheid genomen van kapelmeester Jan Dijsselhof. Jan was sinds de oprichting in 2017 kapelmeester van deze club jonge muzikanten met een hart voor de Böhmische blaasmuziek.

Jan heeft er in 3 jaar met veel enthousiasme en motivatie voor gezorgd dat 'die Junge Bläser' zich deze specifieke speelstijl eigen heeft gemaakt. Hierdoor is het mogelijk geweest al meerdere optredens te verzorgen, die bij het publiek in goede aarde vielen.

Namens 'die Junge Bläser' werd Jan bedankt door Jan Pagters en kreeg hij een mooi aandenken en een bos bloemen overhandigd. Namens de commissie Blaaskapellen van de KNMO was Pieter Peters aanwezig om Jan met lovende woorden te bedanken.

Foto: FV Media Producties

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 28 JUN 2020 - 12:44
Laatste update: 28 JUN 2020 - 12:48