Al plannen voor de komende maanden? 

Al plannen voor de komende maanden? 

Wat gaat jouw club straks doen? Zijn er weer optredens? Nieuwe show of de show die in 2020 stond gepland nogmaals doen? Color Guard Nederland (CGN) houdt dinsdag 15 september een online informatieavond waarop jij als showband, slagwerkgroep en twirl- en dansgroep alles te weten kunt komen over CGN en de plannen voor het komende winterseizoen.

Waarom doe je niet mee met het CGN-circuit? Een leuk en uitdagend wedstrijdcircuit waarbij iedereen applaus krijgt of je nu voor het eerst meedoet of dat je al een doorgewinterde en ervaren club bent. Waarom komende winterperiode niet eens meedoen aan het CGN-circuit met de showband of met je slagwerkgroep? Wil je naast twirlen en dans ook eens ervaring opdoen met vlaggen en andere attributen? Doe dan mee aan de Color Guardwedstrijden. Voor showbands is er Indoor Winds en voor slagwerk is er Indoor Percussion. Er zijn meerdere klassen dus voor elk niveau is er deelname mogelijk. De kosten zijn laag en de voldoening is groot. Na een moeilijk 2020 is dit misschien wat jouw vereniging nodig heeft!

De zomervakantie is weer voorbij en de repetities zijn inmiddels weer begonnen. Ook voor CGN staan we aan het begin van een nieuw seizoen. Hoe dat seizoen er precies uit gaat zien is door alle coronamaatregelen nog niet honderd procent zeker maar het lijkt er wel op dat er wel optredens mogen plaatsvinden dus er komt een CGN seizoen 2021.

Voor iedereen die eens wilt kennismaken met het CGN circuit is er al een paar jaar een informatieavond. Dit jaar is die op dinsdag 15 september en zal ONLINE plaatsvinden via Zoom. Op die avond vertellen CGN-medewerkers en juryleden wat CGN precies inhoudt en hoe de wedstrijden in elkaar steken inclusief reglementering. Je ontmoet andere nieuwe deelnemers zodat je ook kan leren van hun vragen. De avond is vrijblijvend dus helemaal niet alleen maar bedoeld voor die verenigingen die zeker weten dat ze mee willen doen maar juist ook voor verenigingen die gewoon eens willen luisteren wat CGN te vertellen heeft.

Meld je vandaag nog aan via https://www.cgnunited.nl/nl/activiteiten/cgn-talks-clinics/infoavond-2021 en je ontvangt een dag van te voren de link om online mee te kunnen doen. De online informatiesessie is op dinsdagavond 15 september en start om 20.00 uur.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/

Gepubliceerd: 03 SEP 2020 - 14:08