Al ruim 160 aanmeldingen voor MegaConcert Gramsbergen

Al ruim 160 aanmeldingen voor MegaConcert Gramsbergen

Soli Deo Gloria Ane enHamonie Cescendo – KNA houden zaterdag 31 augustus in de sporthal van Gramsbergen de 24e editie van het MegaConcert.

 

Het concert begint om 20.00 uur. Van 17.00 uur tot 19.00 uur is er een repetitie. Inmiddels hebben al ruim 160 muzikanten zich aangemeld. Aanmelden kan nog steeds!

Er wordt geprobeerd zo veel mogelijk muzikanten bij elkaar te brengen. Ieder jaar weer kan het MegaConcert zich verheugen op een groot aantal enthousiaste muziekliefhebbers die naar Gramsbergen komen om deel te nemen aan deze muzikale avond. Deze muzikanten komen niet alleen uit eigen regio, maar ook van ver buiten de provinciegrenzen melden zij zich aan: van Frieslandtot Noord-Brabant.

Het MegaConcert staat om het jaar onder leiding van een andere dirigent. Dit jaar is dat Wout Eshuis. Tijdens het MegaConcert zullen er bekende nummers voorbijkomen als Let it go, Valerie en Copacabana. Ook zal zangeres Marleen Kwant een aantal nummers meezingen, en de avond zal gepresenteerd worden door Monique Eshuis.

Het MegaConcert is toegankelijk voor iedereen. Beschik jij over een instrument die je in een brassband, harmonie- of fanfareorkest ziet en speel je op A-niveau of hoger? Meld je dan nu aan via de website: www.megaconcert.nl.

Gepubliceerd: 15 AUG 2019 - 09:11
Laatste update: 15 AUG 2019 - 09:19