AM Music presenteert nieuwe catalogus voor hafabra

AM Music presenteert nieuwe catalogus voor hafabra

De nieuwe catalogus van AM Music met een overzicht van nieuwe uitgaven voor harmonie, fanfare en brassband is uit. 

(advertorial)

Werken van gerenommeerde componisten als Rob Goorhuis (foto), Arend Gerds en Feike van Tuinen. Maar ook nieuwe, talentvolle componisten als Teun Buwalda, Maurice Borchers en Pieter Huizenga.

In de webshop van AM Music kunt u filteren op orkest, categorie, moeilijkheidsgraad of repertorium om uw keuze te vergemakkelijken.

Eveneens kunt u de partituur downloaden en (wanneer beschikbaar) beluisteren. Ook biedt de webshop het gemak om van meerdere uitgeverijen (zowel binnen als buiten Nederland) bladmuziek te bestellen. Daarnaast bent u voor muziekaccessoires of leuke muziekcadeaus in de AM Music webshop op het juiste adres. www.ammusic.nl

Nog dezelfde dag een mars tot uw beschikking? Kijk in de downloadoptie om uw keuze te bestellen en direct te downloaden.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/

Gepubliceerd: 17 AUG 2020 - 10:43
Laatste update: 17 AUG 2020 - 10:52