Ambitieus Haags plan om blaasmuziek te versterken

Ambitieus Haags plan om blaasmuziek te versterken

Blazen aan het Spui wil een platformrol gaan vervullen voor de ontwikkeling van de blaasmuzieksector in de regio Den Haag. Dat gebeurt niet alleen met de herstart van de bekende concertserie, maar ook met activiteiten om de positie van de blaasmuziek in de regio te versterken. Bovendien is naast de Nieuwe Kerk het spiksplinternieuwe cultuurcomplex Amare toegevoegd als concertlocatie.

Alles over dit ambitieuze plan lees je in KNMO Klankwijzer Magazine nr. 3 van 2021. De fysieke uitgave van Klankwijzer valt deze week bij alle KNMO-verenigingen in de brievenbus. Het blad bevat weer tal van interessante artikelen voor muzikanten, dirigenten en bestuurders.

Vraag ernaar bij je secretaris, contactpersoon of pr-functionaris. Of neem een persoonlijk abonnement. De kosten zijn 17,44 euro per jaar (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 14 SEP 2021 - 20:33