Ambitieuze commissie Blaasmuziek in Brabant zoekt helpende handjes

Ambitieuze commissie Blaasmuziek in Brabant zoekt helpende handjes

De commissie Blaasmuziek van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen (BBM) barst van de ambities! Daarom is er dringend behoefte aan uitbreiding. De doelgroep zoekt enthousiaste vrijwilligers die gek zijn op blaasmuziek: twee communicatiespecialisten, drie kartrekkers/projectleiders en vijf vrijwilligers die willen helpen bij de projecten en activiteiten.

De commissie Blaasmuziek vergadert fysiek zes keer per jaar op woensdagavond. Om de doelstellingen en resultaten te behalen, wordt projectmatig gewerkt. Er zijn verschillende projecten die bemenst worden door vrijwilligers uit de commissie Blaasmuziek met ondersteuning van een projectmedewerker op kantoor. Deze projecten worden uitgewerkt in kleinere groepen, waarmee buiten de zes vergaderingen om wordt afgestemd.

Je komt te werken binnen een groot netwerk van Brabantse vrijwilligers met een veelheid aan kennis, kunde en ervaring. Een prettige omgeving waarin geleerd kan worden, geëxperimenteerd, vernieuwd en voldoening wordt gehaald uit het neerzetten van resultaten.

Heb jij zin om je gemiddeld 1,5 tot 2 uur per week in te zetten als vrijwilliger voor een ontzettend leuke commissie? Meld je aan bij het bondsbureau: bondsbureau@brabantse-muziekbond.nl

Gezocht: Communicatiespecialisten!
Vrijwilligers die zich willen bezighouden met de communicatie rondom projecten en evenementen, sociale media, website, nieuwsbrieven etc. Word jij enthousiast van communicatie en heb je vaardige communicatieskills? En heb je affiniteit met de Brabantse blaasmuziek? De commissie is op zoek naar twee vrijwilligers die deze taken samen kunnen oppakken en verdelen.

Gezocht: projectleiders en kartrekkers!
Vrijwilligers die zich willen bezighouden met het trekken van projecten en/of evenementen. Word jij enthousiast van het leiden van projecten met een kop en een staart? Heb je ervaring met het leiden van projecten of wil je dit juist graag leren? Werk je graag samen met andere gemotiveerde vrijwilligers? De commissie zoekt drie vrijwilligers die aan dit profiel voldoen.

Gezocht: Enthousiaste vrijwilligers met affiniteit voor Brabantse Blaasmuziek!
Projectleden die zich als vrijwilliger willen bezighouden met het meewerken in projecten en/of evenementen. Word jij enthousiast van het meewerken aan, en mee uitvoeren van projecten met een kop en een staart? Wil je een bijdrage leveren aan de Brabantse Blaasmuziek? Werk je graag samen met andere gemotiveerde vrijwilligers? Er is plaats voor vijf vrijwilligers voor nieuwe en bestaande evenementen.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/

Gepubliceerd: 30 JUL 2020 - 16:50