André Rieu schiet gedupeerde fanfare te hulp

André Rieu schiet gedupeerde fanfare te hulp

Drumband Blij met Muziek uit Haarlem is overdonderd door de vele aanbiedingen, steun en donaties die de muziekvereniging voor mensen met een beperking heeft gekregen nadat deze week de aanhanger met instrumenten was gestolen.

“Dat heeft ons echt goed gedaan!”, meldt de vereniging op haar Facebookpagina. “We zijn nog wel even bezig om met iedereen die ons iets heeft aangeboden contact te leggen en de hulp te inventariseren. Want werkelijk uit alle hoeken van Nederland en zelfs daarbuiten is ons hulp aangeboden.”

Een van de weldoeners is André Rieu. Hij heeft aangeboden om voor het fanfarekorps nieuwe instrumenten te regelen.

Mede door de hulp van de Damiate Band uit Haarlem kan Blij met Muziek vandaag de filmpremière van Anders beperkt van theater Onbeperkt bijwonen. De gedupeerde vereniging heeft zelf medewerking verleend aan de totstandkoming van deze film.

Foto: Facebook Blij met Muziek.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 14 JUN 2019 - 09:08