André Rieu zoekt weer 400 koperblazers voor Vrijthofconcerten

André Rieu zoekt weer 400 koperblazers voor Vrijthofconcerten

André Rieu trommelde in 2009 400 (!) koperblazers van amateurverenigingen bijeen om tijdens de Vrijthofconcerten in Maastricht mee te spelen met het Johann Strauss Orkest. De stunt was bedoeld om het Wereld Muziek Concours in Kerkrade in de schijnwerper te zetten. Voor de komende concertserie op het Vrijthof wil de Maastrichtse violist en orkestleider dat huzarenstukje nog eens herhalen. Amateurmuzikanten kunnen zich aanmelden om deze zomer weer mee te spelen.

FOTO: ANDRÉ RIEU PRODUCTIES

De jaarlijkse concerten van André Rieu en het Johann Strauss orkest op het Vrijthof in Maastricht trekken publiek van over de hele wereld. Inmiddels 15 jaar geleden zorgden honderden koperblazers voor een indrukwekkende toevoeging. Op verzoek van het publiek wil Rieu dit in 2024 opnieuw realiseren. Bekijk HIER het filmpje om te zien hoe geweldig het was.

Repetities en concertdata
De laatste twee weken van juni zijn er meerdere repetities in de avond in Maastricht of in Genk. Op 2 juli is de loopgenerale en op 3 juli generale repetitie algemeen. De optredens vinden plaats op:

4, 5, 6 en 7 juli
11, 12, 13 en 14 juli
18, 19, 20 en 21 juli
Ook als je niet beschikbaar bent op alle genoemde dagen, kun je aanmelden.

Reiskosten worden vergoed of busvervoer wordt geregeld van en naar de repetitiegelegenheid.
NB: Bij deze optredens wordt gemarcheerd, echter rolstoelgebruikers zijn óók welkom.

Zin in een onvergetelijk avontuur? Klik HIER om je op te geven.

Gepubliceerd: 02 APR 2024 - 10:16
Laatste update: 02 APR 2024 - 17:01