Andries de Haan extern ondersteuner ONFK

Andries de Haan extern ondersteuner ONFK

Het ONFK-bestuur is verheugd mee te kunnen delen dat met ingang van heden Andries de Haan is toegetreden tot de ONFK-organisatie. Andries neemt geen zitting in het bestuur maar zal zijn expertise inzetten in de rol van extern ondersteuner. Hij gaat het bestuur adviseren en met hen meedenken over de toekomst van de ONFK. Daarnaast gaat hij zich actief bezighouden met promotie van de ONFK.

Andries de Haan is nauw verbonden met de fanfarewereld. Met vernieuwende ideeën was hij 10 jaar geleden één van de grondleggers van de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen. Andries is dirigent van diverse fanfares, adviseur fanfarerepertoire bij het Repertoire Informatie Centrum en regelmatig actief als schrijver en presentator. De laatste jaren presenteerde hij de livestream van de ONFK voor Omrop Fryslân, samen met Sijtze van der Hoek.
Het bestuur van de ONFK verwelkomt Andries van harte en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking.

Tekst: Aanlevering ONFK - Foto: Facebook

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 14 SEP 2019 - 14:37
Laatste update: 14 SEP 2019 - 14:44