Anneke vanGiersbergen als gastartieste op je hafabraconcert

Anneke van Giersbergen is bij Louis Neefs Producties als gastartieste te boeken op je hafabraconcert. 

Anneke van Giersbergen maakte vorig jaar een verpletterende indruk in het veertiende seizoen van de Beste Zangers! Eerder dit jaar, 26 februari verscheen The Darkest Skies Are The Brightest, een ontroerend en openhartig album met akoestische popliedjes. In 2019 vierde ze het 25-jarig jubileum van haar veelzijdige muziekcarriëre en won ze de Buma Rocks! De Export Award is de prijs voor de meest succesvolste zangeres zware muziek in het buitenland!

Anneke bracht in 2018 het live Orkestalbum Symphonized uit, wat tijdens twee concerten met het Residentie Orkest uit Den Haag werd opgenomen! De metalband van Anneke VUUR bracht in 2017 het langverwachte debuutalbum uit. In This Moment We Are Free – Cities kwam binnen op nummer 2 van De Nederlandse Album Top 100.

Al in 1994 was Anneke zangeres bij de Metalband The Gathering, een groot succes. Vanaf 2007 begon zij aan haar solocarriëre, keer op keer bewees zij zich als een multitalent! Ze trad meerdere malen op met o.a. BLØF, Devin Townsend, Arjen Lucassen en Within Temptation.

Inmiddels kent iedereen Anneke van Giersbergen, ze kreeg veel goede kritieken op sociale media over haar optredens in de Beste Zangers. “Ik ga hier nog een jaar op zweven” aldus Anneke.

Anneke heeft een dijk van een stem, wil je haar als gastartieste op je hafabra concert, zij is als zangeres bij Louis Neefs Producties te boeken! Vanzelfsprekend hebben wij een groot repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Meer info: https://louisneefs.nl/anneke-van-giersbergen/

Fotocredits ©Mark Uyl Fotografie

(Advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 12 NOV 2021 - 10:41
Laatste update: 25 MEI 2022 - 15:58