Arti brengt digitale Valentijnsgroet

Arti brengt digitale Valentijnsgroet

Een anonieme Valentijnsboodschap of toch met jezelf als afzender erin? De Alphense Harmonie Arti biedt de gelegenheid een unieke muzikale ValentijnsVideo te versturen. De muzikanten hebben een liefdesliedje opgenomen, waarin een foto of zelfs video met persoonlijke boodschap wordt gemonteerd. Het bestellen van deze Valentijnsgroet kan via www.arti-alphen.nl/valentijn.

Al jaren bij elkaar of nét verliefd? Ben je op zoek naar een bijzondere, unieke manier om je Valentijn te verrassen? Harmonie Arti Alphen heeft speciaal voor 14 februari 2021 een vrolijk liedje opgenomen waarop jullie liefde minstens een jaar kan teren.

De groeten van Arti
Al jaren brengt Harmonie Arti valentijn- en kerstgroeten bij mensen aan de deur. Harmonie Arti bereikte zelfs TV West en Hart van Nederland met de jaarlijkse kerstgroeten die door ensembles in heel Alphen aan den Rijn werden gebracht. Op bestelling kon een dierbare worden verrast met een groepje muzikanten aan de deur, wat vaak tot grote verrasssing of ontroering leidde. Dit jaar waarin het corona-virus rondwaart, gaan de muzikanten van Arti niet op persoonlijk bezoek. In plaats daarvan nemen zij digitale groeten op, waarin de besteller met tekst of video zijn eigen wens kwijt kan. Zo kan een dierbare of misschien zelfs de hele familie verrast worden met een persoonlijke groet.

Bestellen van de Valentijnsgroet
Een unieke, persoonlijke Valentijnsgroet kan besteld worden tot en met 10 februari. Een Valentijnsvideo met alleen foto en tekst kost € 10,-, een video met een zelf ingesproken filmpje erin gemonteerd kost €15.

Meer informatie over de Valentijnsvideo en het bestellen ervan is te vinden op www.arti-alphen.nl/valentijn.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 01 FEB 2021 - 12:03
Laatste update: 01 FEB 2021 - 12:16