Artiest van de maand: Jennie Lena valt op!

Artiest van de maand: Jennie Lena valt op!

Ze is een eersteklas vocalist & live performer en groeide op met een rijk palet aan muzikale stijlen, oa: Soul, Rhythm & Blues, Pop, Gospel, Rock en Jazz. Ze sloot deze stijlen in haar hart en dat hoor je onmiskenbaar terug in haar geweldige stem. Jennie Lena is de artiest van de maand juli bij Louis Neefs Producties.

FOTO: MARC DEURLOO

Jennie is een veelgevraagd soliste bij diverse orkesten! Ze heeft veel samengewerkt met o.a. het Noord Nederlands Orkest in een tour A symphonic tribute to Prince en A symphonic tribute to Queen. Haar muziek heeft miljoenen streams/downloads.

DOORBRAAK
Als achtergrondzangeres zong Jennie bij Anouk, ook ging zij in 2018 mee met Trijntje Oosterhuis naar Oostenrijk en zong zij jaren in de band van Sven Hammond. De definitieve doorbraak als soloartieste bij het grote publiek volgde na haar auditie bij The Voice of Holland in 2015! Haar blind auditionnummer Who's Loving You ging onmiddellijk viral, waarmee ze internationaal de aandacht trok. De video is inmiddels bijna 50 miljoen keer bekeken!

STROOMVERSNELLING
Na The Voice of Holland werd Jennie snel opgemerkt en kwam haar carrière in een stroomversnelling terecht! Naaste regelmatig optredens in populaire tv- en radioprogramma's, volgden er optredens in vele hoofdsteden in Europa, Azië en de Verenigde Staten, waaronder het legendarische Apollo Theater in Harlem (New York).

HOOGTEPUNT
Jennie is Louis Neefs Producties als zangeres te boeken en uit ervaring weten wij dat het erg plezierig is om met haar samen te werken. Ze staat garant voor een stralende, dynamische show die het publiek meevoert van hoogtepunt naar hoogtepunt, waar nog lang over nagepraat zal worden. Een onuitwisbare herinnering aan een fantastische avond! Vanzelfsprekend hebben wij een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Informatie:
Klik voor meer informatie over een concert met Jennie Lena HIER.

Gepubliceerd: 06 JUL 2024 - 09:26