Assistent-dirigent: een waardevolle hulp

Assistent-dirigent: een waardevolle hulp

Heeft uw vereniging al een assistent-dirigent? Waarom is het fijn een assistent-dirigent binnen je vereniging te hebben? Wellicht is er iemand in uw vereniging die een beknopte cursus wel ziet zitten om kennis te maken met het dirigentenvak.

Frank Steeghs en Marije Koopmans geven een basiscursus dirigeren in respectievelijk Limburg en Noord-Holland. Hoe ziet zo'n cursus eruit, wat leer je er en waarom zou je eraan beginnen? In het (gedrukte) KNMO Klankwijzer Magazine, dat deze week is verschenen, vertellen ze erover.

Belangstelling in dit artikel? Vraag je secretaris, contactpersoon of pr-functionaris om het Klankwijzer Magazine mee te nemen naar de repetitie.

Sinds Klankwijzer actueel nieuws via allerlei digitale mediakanalen snel bij de lezer brengt, ligt in de gedrukte uitgave de focus op achtergrondverhalen, informatieve artikelen, exclusieve reportages en interviews met interessante personen. Interesse in een persoonlijk abonnement? Geef je dan op via redactie@klankwijzer.nl. De kosten zijn 17,44 euro per jaar (4 uitgaven).

Gepubliceerd: 18 DEC 2019 - 18:00
Laatste update: 18 DEC 2019 - 18:04