Band Parade Bemmel 2021 groot muzikaal succes!

Band Parade Bemmel 2021 groot muzikaal succes!

Op zaterdag 11 september jl. organiseerde ESKA voor het eerst Band Parade Bemmel. Als alternatief voor de jaarlijkse Taptoe, die helaas voor het tweede jaar op rij geen doorgang kon vinden. Het werd een groot muzikaal succes, met diverse deelnemers!

Het aanvankelijke plan was om de Band Parade met alleen gemeentelijke korpsen te organiseren, maar al snel werd het deelnemersveld uitgebreid met regionale deelnemers. Het resultaat was een achttal gevarieerde korpsen die op zaterdagmiddag 11 september in het centrum van Bemmel eindelijk weer te horen en te zien waren.

Een uitgebreide route werd er uitgestippeld door Bemmel, waar vele belangstellenden op af kwamen. Na ruim een jaar van stilte, klonken er eindelijk weer muzikale klanken door de straten van Bemmel. En deze werden door het publiek dan ook zeer hartelijk ontvangen.

ESKA dankt iedereen die dit evenement mogelijk gemaakt heeft en we hopen u allen snel weer te zien.

Tekst en foto: Aanlevering ESKA

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 23 SEP 2021 - 07:19