BBM start Facebookgroep BBM Solisten Challenge

BBM start Facebookgroep BBM Solisten Challenge

De Brabantse Bond van Muziekverenigingen heeft de besloten Facebookgroep BBM Solisten Challenge geopend voor een online solistenconcours.

Laat zien hoe mooi jij thuis aan het spelen bent! Word lid van de besloten Facebookgroep BBM Solisten Challenge en stuur je filmpje in. Je inzending wordt beoordeeld door onze jury van echte toppers in hun vak. Zij geven je fijne tops en tips waar je verder mee aan de slag kunt.

Je inzending bestaat uit een filmpje van jezelf, terwijl je een muziekstuk speelt. Op je eigen niveau en in de stijl waar je zelf van houdt. Je mag met cd of met andere instrumenten samen spelen (als je het maar RIVM-veilig doet). Iedereen mag meedoen, of je nu pas drie maanden of al dertig jaar musiceert.
De groep is privé. Dat betekent dat alleen leden kunnen zien wat erin is geplaatst, en niet-leden alleen kunnen zien dat hij bestaat. Wij beheren wie er lid mag worden en beoordelen alle content. We zorgen ervoor dat alleen filmpjes van echte muzikanten, en commentaren van positivo’s geplaatst worden.
Onze jury bestaat uit: Jan van den Eijnden, Johan Smeulders, Sander Teepen, Menno Bats

Informatie: https://www.facebook.com/mijnBBM/

Gepubliceerd: 21 MAA 2020 - 12:07
Laatste update: 21 MAA 2020 - 12:12