Bedrijfsleven gul voor Online Solistenwedstrijd KNMO Klankwijzer

Bedrijfsleven gul voor Online Solistenwedstrijd KNMO Klankwijzer

De muziekbranche laat zich van haar beste zijde zien bij de ondersteuning van de Nationale Online Open Solistenwedstrijd van KNMO Klankwijzer. Ondernemers reageren zeer positief op het initiatief van KNMO Klankwijzer om met een onlinewedstrijd muzikanten te stimuleren tijdens de muzikale lockdown thuis muziek te blijven maken.

Inmiddels hebben al diverse ondernemers prijzen beschikbaar gesteld. Hoofdsponsor is Buffet Crampon met vouchers van respectievelijk 1000 en 500 euro te besteden bij de aanschaf van een nieuw instrument. Ook de overige prijzen mogen er zijn. Wacht dacht je van gratis deelname aan Zomercursus Woudschoten 2020 of 2021, ter waarde van maar liefst 625 euro. Verder: een online-workshop van een Yahama-artiest, een voucher en een demper naar keuze van Atelier Pfeiffer, een fagotriet van Fagotwinkel MuzieKarel, een cadeaubon van Muziekcentrale Adams, accessoires van JT Music BV en meespeelboeken van trompettist Eric Vloeimans. Bedrijven die ook mee willen doen, zijn van harte welkom. Informatie: redactie@klankwijzer.nl.

Opgave voor deelname aan de Nationale Online Open Solistenwedstrijd: KLIK HIER

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

Gepubliceerd: 02 APR 2020 - 17:01
Laatste update: 02 APR 2020 - 18:59