Bekijk ons op YouTube #1: Excelsior Papendrecht

Bekijk ons op YouTube #1: Excelsior Papendrecht

Concerten, taptoes, concoursen, wedstrijden en optredens zitten er voorlopig helaas nog niet in. Maar gelukkig hebben we de beelden nog. Veel muziekverenigingen beschikken over een eigen YouTube-kanaal waarop de meest dierbare concerten en optredens voor de eeuwigheid zijn vastgelegd. Ook veel muzikanten hebben hun eigen YouTube- of Vimeo-kanaal. In de rubriek Bekijk ons op YouTube biedt KNMO Klankwijzer je de mogelijkheid om je vereniging of jezelf als muzikant onder de aandacht te brengen bij een brede doelgroep. Onze digitale uitgave, met meer dan 10.300 abonnees, bevat interactieve snufjes waarmee we ook video's kunnen delen. In deze eerste aflevering stelt muziekvereniging Excelsior uit Papendrecht zich voor.

Kijk voor de eerste aflevering op pagina 13 van de digitale uitgave: KLIK HIER.

Wil je ook je YouTube-kanaal op deze manier voor het voetlicht halen? Geef je op voor deze rubriek via redactie@klankwijzer.nl.

Stel in je e-mailbericht je vereniging voor (‘over ons’), leg uit wat er op het YouTube-kanaal van jouw vereniging allemaal te zien is en geef de link door van de opname waaraan je vereniging de mooiste herinnering heeft. Vertel er ook bij waarom dit de meest favoriete film is. Deze rubriek is alleen bedoeld voor amateurorkesten en -muzikanten.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 28 JAN 2021 - 18:52
Laatste update: 29 JAN 2021 - 19:21