Bert Van Thienen te gast bij Frenk Rouschop meets...

Bert Van Thienen te gast bij Frenk Rouschop meets...

Met als titel Frenk Rouschop meets... organiseert harmonieorkest De Volksgalm Riemst (België) verschillende webinars. Dirigent Frenk Rouschop praat daarin met componisten, dirigenten, beroepsmuzikanten, bestuurders van muziekorganisaties, enz. Zaterdag 8 mei om 20.00 uur is Bert Van Thienen te gast.

Met Bert van Thienen (°1979) hebben we dit keer een gevestigde waarde uit de Belgische blaasmuziekwereld te gast. Trompettist bij de Belgische Gidsen en voormalig cornettist bij Brassband Willebroek. Daarnaast jurylid en dirigent. Zijn muzikale kwaliteiten ontgingen zelfs het buitenland niet; zo speelde hij vier jaren mee met de beroemde Cory Band uit Wales! Bert groeide op met fanfaremuziek in Heist-op-den-Berg en zet zich momenteel enorm in voor het behoud en de uitbreiding van het fanfare repertoire. Mede hiertoe heeft hij zijn eigen uitgeverij gestart; ‘BVT Music’.

Wat is de kracht van goede fanfaremuziek? Is er voldoende origineel repertoire voor fanfares? Hoe richt je je eigen uitgeverij op en hoe vul je je catalogus?
Frenk Rouschop zal samen met deze virtuoos van de Belgische blaasmuziek en onder het genot van een stevige pint praten over tal van originele onderwerpen! 

Kijken kan via: KLIK HIER. 

Inloggen kan vanaf 19:45 uur.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 05 MEI 2021 - 16:39
Laatste update: 06 MEI 2021 - 10:54