Bijzonder inkijkje bij Neo-Fanfare 9x13

Bijzonder inkijkje bij Neo-Fanfare 9x13

Neo-Fanfare 9x13 heeft een website ontwikkeld die je in beeld en audio meeneemt in de opbouw en architectuur van een compositie met de titel [fig 3].

Op deze website kun je in de verschillende instrumentgroepen duiken, waaruit het werk [fig.3] van componist Oscar Bettison is opgebouwd.

In totaal zijn er vier verschillende ‘streams’ die je kunt volgen:
The Big Picture: Hier volg je het hele ensemble in een integrale uitvoering van [fig.3]. Als je deze stream volgt hoor je ook de uitgebalanceerde audio.
Sky Highs: Als je deze stream bekijkt volg je de muzikanten die de hoge stemmen spelen. De bijbehorende audio is hier uitversterkt.
Mighty Mids: Als je deze stream bekijkt volg je de muzikanten die de middenstemmen spelen. De bijbehorende audio is dan ook uitversterkt.
Deep Lows: Als je deze stream bekijkt volg je de muzikanten die de baslijnen en percussie spelen met de bijbehorende audio uitversterkt.

Tijdens het kijken kun je van stream verwisselen door op de groep van keuze te klikken. Als je dus bijvoorbeeld op Mighty Mids klikt, blijven video en audio gewoon doorlopen maar krijg je de muzikanten die de middenstemmen spelen in beeld en wordt hun partij versterkt.

Tijdens de video kun je dus één sectie volgen, van groep wisselen of proberen één van de musici bij te houden, aangezien die nog weleens van sectie willen wisselen.

KLIK HIER om naar de website gaan. 

Veel plezier met deze muzikale ontdekkingstocht!

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 APR 2021 - 09:41
Laatste update: 19 APR 2021 - 09:48