Binnenrepetities terug naar maximaal 30 personen

Binnenrepetities terug naar maximaal 30 personen

Muziekrepetities zijn toegestaan tot een maximaal aantal bezoekers van 30 personen in de binnenruimte en een maximaal aantal personen van 40 buiten. Dat geldt niet voor op ‘jeugd-activiteiten’ voor personen tot 17 jaar. Concerten geven is toegestaan, maar mag het maximum aantal personen (inclusief het orkest zelf) voor een binnenruimte niet overschrijden, tenzij de locatie hiervoor een uitzondering heeft.

Dat zijn de belangrijkste consequenties van de verscherpte coronamaatregelen die het kabinet gisteren heeft afgekondigd. De KNMO heeft haar leden per brief geïnformeerd over de aanpassing van de regels. Klik voor de volledige brief: HIER.

Morgen verschijnt een update van het protocol. Wil je het bijgewerkte protocol automatisch in je mailbox ontvangen, geef je dan op voor de digitale uitgave van KNMO Klankwijzer: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 29 SEP 2020 - 17:12