Bjorn Bus te gast in Frenk Rouschop meets...

Bjorn Bus te gast in Frenk Rouschop meets...

Met als titel Frenk Roushop meets... organiseert harmonieorkest De Volksgalm Riemst (België) verschillende webinars. Dirigent Frenk Rouschop praat daarin met met componisten, dirigenten, beroepsmuzikanten, bestuurders van muziekorganisaties, enz. Zaterdag 9 januari is Bjön Bus te gast. 

De grote invloed die Covid-19 heeft op de blaasmuziekwereld heeft, weerhoudt De Volksgalm niet om uit te pakken met een initiatief om onderling contact te onderhouden. Immers niemand weet op dit ogenblik wanneer we weer samen mogen musiceren of concerteren met publiek in de zaal.

De serie opende vorige maand met een forum met Manu Mellaerts, solotrompettist van National Opera La Monnaie Brussels, hoofdvakdocent aan het Royal Conservatorium Brussels en artistiek leider van Belgian Brass.

Zaterdag 9 januari 2021 gaat Rouschop in gesprek met Björn Bus, algemeen artistiek manager van het Wereld Muziek Concours Kerkrade en lid van de raad van bestuur van de wereldorganisatie World Association for Symphonic Bands and Ensembles (WASBE).

Deelname is gratis maar aanmelden is noodzakelijk, de plaatsen zijn beperkt.

KLIK HIER voor de registratielinks.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 17 DEC 2020 - 11:24
Laatste update: 04 JAN 2021 - 11:30