Blaas mee in humoristisch muziektheaterstuk Harmonie

Harmonie is een komisch en meeslepend muziektheaterstuk over een harmonieorkest en alle intriges die een dergelijke vereniging met zich meebrengt. Een humoristische en emotionele voorstelling met allerlei thema’s die jou als muzikant ongetwijfeld bekend voorkomen! Zin in een nieuwe uitdaging? Je kunt meedoen aan deze productie: als muzikant én als mede-acteur.

De voorstelling Harmonie speelt van 30 juni t/m 23 juli in de PAY-Zaal (Grote zaal) van het Wilminktheater in Enschede. Het orkest neemt een centrale rol in: de orkestleden zijn mede-acteurs en spelen dus niet alleen de nootjes. Iedereen die meedoet bespeelt een instrument maar maakt ook deel uit van de cast die de rollen van de muzikanten in het orkest speelt. Je zult je dus af en toe moeten omkleden, van het podium verdwijnen, weer opkomen, misschien zelfs wel elders in de zaal.

Meedoen aan deze nieuwe uitdaging? Dat kan. De producent is nog op zoek naar muzikanten.
Gevraagd wordt:
• Beschikbaarheid in de week van 24-29 juni in de (vroege) avond (montage).
• Beschikbaarheid voor 3, 10 en 17 juni (muzikale repetities).
• Beschikbaarheid voor de voorstellingen of een (klein) deel daarvan. (Je kunt dus ook voor 3, 4 of 5 voorstellingen inschrijven).
• Speelperiode is: 30 juni, 1, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13 ,14, 15, 16, 19, 20, 21, 22, 23 juli.
• Genoeg niveau om de muziek die deels ter inzage ligt te kunnen spelen (klik HIER om de muziek te bekijken).
• Alle instrumenten (blazers en slagwerk) behalve: fluit, trompet en hoorn.
• Contrabassisten.

Mocht je één of meerdere van de dagen niet kunnen in de voorbereiding: meld je dan toch aan. In overleg is er veel mogelijk!

De aanmeldingen verlopen via Floor van Randwijk. Voor vragen of aanmelden kun je haar mailen, bellen of appen via f.vanrandwijk@wilminktheater.nl  of 06 - 41 28 61 21

Foto: Tjeerd Derkink

Gepubliceerd: 26 MEI 2023 - 14:06
Laatste update: 02 JUN 2023 - 19:24