Blind en toch muziek maken

Blind en toch muziek maken

Over doorzetten gesproken: Ingrid Welling speelde met veel plezier bij Sint Jan uit Kilder toen ze door een zeldzame ziekte volledig blind werd. Sint Jan zette alles in het werk om Ingrid bij de vereniging te houden. Inmiddels speelt ze weer haar partijtje mee bij de slagwerkgroep. “Ik hoor aan de ademhaling van de dirigent dat z’n armen omhoog gaan voor de inzet”, zegt ze in Klankwijzer Magazine nr. 3 dat deze week is  verschenen.

Het verhaal van Ingrid en nog veel meer interessante artikelen voor muzikanten, dirigenten en bestuurders vind je in KNMO Klankwijzer Magazine 2020-3 dat deze week bij alle KNMO-verenigingen op de deurmat valt. Vraag ernaar bij je secretaris, contactpersoon of pr-functionaris.

Of neem een persoonlijk abonnement. De kosten zijn 17,44 euro per jaar (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 SEP 2020 - 18:43