BLOW! by WMC 2021 wordt eendaags gratis concert

BLOW! by WMC 2021 wordt eendaags gratis concert

Het festival BLOW! by WMC Kerkrade, dat zou plaatsvinden van 3 t/m 5 september, wordt omgevormd tot een gratis toegankelijk avondvullend concert op vrijdag 3 september. Binnen de huidige regelgeving is er voor de organisatie op dit moment geen mogelijkheid om een volwaardig, driedaags festival te organiseren.

Op die avond treden de Bigband der Bundeswehr, Hillsback Brassband en Emma Kok op. “Gezien de huidige maatregelen is dit de beste optie voor BLOW! 2021,” zegt Marcel Andriolo, General Manager van WMC. “Op deze manier kunnen we toch het BLOW!-gevoel vasthouden en een mooie avond organiseren.”

Voor het concert op vrijdagavond kunnen bezoekers zich vanaf volgende week online aanmelden en krijgen zij op het terrein een vaste plek toegewezen. Er zijn maximaal 750 plekken beschikbaar. Binnenkort maakt de organisatie meer informatie bekend over het concert.

Deelnemers aan de wedstrijd BLOW! to Woodstock, die zou plaatsvinden op zaterdag 4 september, mogen hun deelname doorschuiven naar de wedstrijd Copa Capella, tijdens het Wereld Muziek Concours volgend jaar.

Ticketkopers worden door Eventim geïnformeerd over de restitutie van hun ticket(s).

Foto: Bigband der Bundeswehr

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 03 AUG 2021 - 14:03