Boek Brigitte Heitzer voor je concert

Deze veelzijdige actrice en zangeres won in 2007 bij de AVRO de finale van de televisie zoektocht Op zoek naar Evita en vertolkte de rol van Evita anderhalf jaar in Nederland en België. Deze rol leverde haar een Johnny Kraaikamp Musical Award nominatie op voor Beste vrouwelijke hoofdrol. Daarna volgden grote rollen in diverse musicals, zoals All shook Up, Petticoat, Miss Saigon, allen bij Joop van den Ende Theaterproducties. Bij Hafaproducties.nl kunt u Brigitte Heitzer boeken voor uw concertavond. 

(Advertorial)

Repertoire
In 2020 gaat Brigitte ‘on tour’ met haar persoonlijke theaterconcert Brigitte zingt en vertelt! waarin zij haar lievelingssongs uit het internationale en Nederlandse repertoire zal zingen. Een kleine, maar verrukkelijke selectie van de beste en mooiste songs van uiteenlopende artiesten zoals Anouk, Frank Sinatra, Wende Snijders, The Beatles, Ed Sheeran, Willeke Alberti, Toon Hermans, Jacques Brel, Robert Long, Karin Bloemen, Adele en vele andere topartiesten. Need we say more over haar uitgebreide repertoire?

Brigitte Heitzer boeken?
Brigitte is al jaren een gevestigde naam in de wereld der musicals, en absoluut geliefd als gastartiest voor uw orkest! Zij is te boeken via Hafaproducties en uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen. 

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine

Gepubliceerd: 31 OKT 2019 - 08:07
Laatste update: 31 OKT 2019 - 08:16