Boek ‘Beste zangers’ Emma Heesters voor je concert

Wie Emma Heesters nog niet kende, kan haar door haar deelname aan 'De Beste Zangers' niet meer missen. Sinds kort is ze bij Louis Neefs Producties te boeken voor concerten met harmonieën, fanfares en brassbands.

(Advertorial)

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres, die op 8-jarige leeftijd al het Kinderen voor Kinderen Songfestival won. Toen ze 18 werd, begon ze met haar eigen YouYube-kanaal. Nadat zij covers zong van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker groeide haar bekendheid enorm. Op dit moment heeft ze meer dan 1,8 miljoen volgers!

Begin 2019 stond ze in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa! Haar eerste platencontract is getekend in New York bij Universal’s Republic Record. Ook heeft ze in de studio samengewerkt met winnende producers wat platina opleverde en een Grammy Award! Oktober 2019 won zij The MTV Push Award met potentie voor internationaal succes!

Emma is 23 jaar, woont in Amsterdam en is een groot talent! Door haar deelname aan 'De Beste Zangers' kan niemand meer om haar heen. Haar duet met Henk Poort in Vivo Per Lei (zie video) heeft inmiddels 1,3 miljoen weergaves. Ook haar vertolking met Rolf Sanchez van Pa Olvidarte is inmiddels vele malen bekeken.

Emma is samen met Rolf Sanchez de artiest van de maand bij Louis Neefs Producties. Zij is zowel als solist als in combinatie met Henk Poort en Rolf Sanchez te boeken bij Louis Neefs Producties. Hiervoor is een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen beschikbaar.

Informatie: HIER.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

 

 

 

 

Gepubliceerd: 07 NOV 2019 - 14:23
Laatste update: 07 NOV 2019 - 14:33