Boek over 50 jaar Crescendo Beegden

Boek over 50 jaar Crescendo Beegden

Bij gelegenheid van het vijftigjarig jubileum van Harmonie Crescendo Beegden presenteert de werkgroep ‘Vrienden van Crescendo’ aanstaande zaterdag 9 april het jubileumboek ‘En toen kwam de Muziek’ over de afgelopen vijftig jaar van Harmonie Crescendo Beegden. 

Het boek is samengesteld door een redactie van vier leden van Crescendo Frank Delissen, Jo Delissen, Jules Jeuriëns en Jan Kessels. Deze laatste, Jan Kessels was al lid van Klaroenkorps Beegden, de voorganger van Harmonie Crescendo Beegden en was in 1971 mede-initiatiefnemer van de Beegdense harmonie. Hij heeft de afgelopen vijftig jaar van Crescendo in dit 188 pagina’s tellend en rijk geïllustreerd boek beschreven aan de hand van verhalen, interviews en wetenswaardigheden over Harmonie Crescendo Beegden. Daarbij kon hij behalve uit het verenigingsarchief ook putten uit zijn eigen ervaringen in de afgelopen vijftig jaar bij Crescendo.

Bij een aantal hoofdstukken in het boek zijn QR-codes opgenomen waardoor niet alleen de verhalen in het boek spreken maar waardoor ook de muziek van Harmonie Crescendo Beegden en van de Jeugdharmonie te beluisteren is.
Vanaf maandag 11 april is het jubileumboek voor €25,00 te koop bij ‘ATEP Drogisterij Delissen’ in Beegden of u kunt het bestellen via secretariaat@crescendo-beegden.nl 

Gepubliceerd: 02 APR 2022 - 11:26