Boek Sjors van der Panne voor uw harmonieorkest

Sjors van der Panne (Voorschoten, 1979) groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez, Janis Ian, ABBA en heel veel Franstalige muziek. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom.

(advertorial)

In 2008 wint hij de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson en in 2011 brengt hij zijn debuutalbum Eén nacht uit. Na jarenlang optreden voor een relatief klein publiek besluit Sjors in 2014 mee te doen aan de belangrijkste talentenjacht van de Nederlandse televisie: The Voice of Holland. Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en ingeleefde performance ontroerde hij eerst de juryleden en vervolgens heel televisiekijkend Nederland. Tijdens een spannende finale, waarin Sjors een duet zong met zijn grote voorbeeld Frank Boeijen, behaalde hij de tweede plaats en is zijn naam gevestigd.

Na een succesvolle theatertournee met eigen band en de Lennaert Nijgh Tour “Tip van de Sluier”, zal hij vanaf eind september weer in de theaters te zien zijn met zijn eigen band. Sjors leeft nog altijd in een wereld vol muziek: Sjors leeft zijn droom!

16 juli a.s. vindt u Sjors in de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam waar hij o.b.v. zijn vaste band een zomerconcert zal geven met als gasten o.a. Mathilde Santing, Willeke Alberti, Jan Dulles en Karin Bloemen. 

Ontroeren, troosten en blij maken, dat is wat Sjors als geen ander weet te bereiken tijdens zijn optredens. Wanneer u Sjors boekt als gastartiest voor uw Hafabra orkest bent u verzekerd van een ultiem sfeervol event waarbij iedere denkbare emotie de revue passeert. Sjors leeft zijn droom, en weet zijn publiek daarbij op gepassioneerde wijze te betrekken.

Sjors boeken? Dat kan! Maak ook van uw HaFaBra concert een waar muzikaal spektakel door Sjors van der Panne als gastartiest te boeken via Hafaproducties. Uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen. Repertoire: Nederlandstalig- en eigen nummers.
Informeer nu naar de mogelijkheden: hafaproducties.nl en arrangeren.com

Foto credits: Stefan van Ruijven

 

Gepubliceerd: 21 MEI 2019 - 11:30
Laatste update: 22 MEI 2019 - 15:55