Boek Sterre Koning als gastartiest op je hafabra-concert

Boek Sterre Koning als gastartiest op je hafabra-concert

Sterre Koning is van alle markten thuis. Ze zingt, schrijft en acteert. Deze maand is het Zutphense multitalent Artiest van de Maand bij Louis Neefs Producties.

FOTO: PERSFOTO

Sterre Koning begon haar zangcarrière al op 9-jarige leeftijd. Ze zong als solist in het koor van Kinderen voor Kinderen. Ze vertegenwoordigde Nederland met de groep Kisses tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 én ze bereikte in 2018 de halve finale van The Voice Kids.
Sterre is geboren en getogen in Gelderland, heeft een eigen thuisstudio waar ze meters kan maken om te schrijven en te zingen. Na een schrijfsessie met onder andere Jaap Kwakman, Judy Blank en JP Hoekstra heeft ze een stapel zelfgeschreven songs klaar liggen om gehoord te worden.

AWARDS
In 2019 won ze Nickelodeon Kids Choice Awards voor aanstormend talent in Nederland en België en presenteerde zij diverse tv-programma’s en evenementen zoals het Tina Festival, het Nickelodeon Familie Festival, het Hip voor Nop-event met Anne-Mar Zwart en het RTL event Later Als Ik Groot Ben samen met Jochem van Gelder.

ACTRICE
Ze was als actrice te zien met een hoofdrol in De Tatta’s. Deze film heeft Het Gouden Kalf van het publiek ontvangen, omdat het de best bezochte Nederlandse film van 2023 was. Tatta’s 2 is inmiddels bekroond met platina, voor meer dan 400.000 bezoekers.
Ze heeft gastoptredens verzorgd met onder andere Suzan en Freek en Matt Simons, en was vijf keer gastartiest in de theatertour van Dennis van Aarssen met Bigband.

REPERTOIRE
Sterre is bij Louis Neefs Producties als gastartiest op je hafabra-concert te boeken! Vanzelfsprekend beschikt Louis Neefs Producties over een groot repertoire aan passende arrangementen. In overleg is er veel mogelijk.

Informatie
Klik voor meer informatie over Sterre Koning HIER of scan de QR-code.

Op de foto: Multitalent Sterre Koning is Artiest van de Maand bij Louis Neefs Producties.

Gepubliceerd: 19 JUN 2024 - 09:08