Boor nieuw publiek aan voor je taptoe of festival

Boor nieuw publiek aan voor je taptoe of festival

Het buitenseizoen komt er aan. Tijd voor de taptoes en festivals. KNMO Klankwijzer biedt je de mogelijkheid om je evenement te promoten bij een breed publiek. Met een pr-campagne in KNMO Klankwijzer bereik je niet alleen je eigen specifieke sector, maar boor je een brede achterban aan van mensen die iets hebben met muziek. 

Dat kan op verschillende manieren.
- Vermelding van je activiteit in de (op datum, provincie en soort activiteit te filteren) agenda op de website. Deze service is gratis voor bij KNMO-bonden aangesloten verenigingen.

- Vermelding van je activiteit in de agendarubriek Live in de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwkrant die vrijwel wekelijks verschijnt en voor iedereen gratis beschikbaar is. Deze service is eveneens gratis voor bij KNMO-bonden aangesloten verenigingen.

- Plaatsen van je eventposter op de website en in de digitale krant. Deze wordt dan 3 weken geplaatst in de digitale nieuwskrant en op diverse pagina’s van de nieuwswebsite met gemiddeld ruim 1.000 bezoekers per dag. Aan deze poster wordt een zogenoemde hotspot toegevoegd: door daarop te klikken worden lezers doorgelinkt naar een door jezelf aan te geven website (voor kaartverkoop of meer informatie). Ook wordt het bericht dan grootschalig gedeeld via diverse social mediakanalen. De kosten bedragen 30 euro excl BTW voor de hele periode van 3 weken.

KLIK HIER VOOR OPGAVE VAN ACTIVITEIEN.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 11 APR 2019 - 19:48
Laatste update: 11 APR 2019 - 19:53