Boost je activiteiten met KNMO Klankwijzer 

Boost je activiteiten met KNMO Klankwijzer 

Door activiteiten aan te melden voor de agenda van KNMO Klankwijzer ben je ervan verzekerd dat je bericht massaal verspreid wordt. Bovendien zorgt het platform KNMO Klankwijzer er ook voor dat je activiteiten altijd zichtbaar blijven en niet zoals bij veel socal media al na een paar uur niet meer zijn terug te vinden.

Je kunt de aankondiging van je concert, optreden of workshop nog een extra boost geven door zelf het bericht te delen op social media. Ieder agendabericht wordt namelijk voorzien van icoontjes voor Facebook, e-mail, Twitter en WhatsApp. Door hierop te klikken kun je het bericht heel gemakkelijk delen. KNMO Klankwijzer wil met deze handige tools extra bijdragen aan de versterking van de muzieksector. 

Plaats verenigingsactiviteiten en -berichten op de meest complete muziekkalender van Nederland! 

Via de website en de app zijn allerlei filters ingebouwd waardoor lezers precies kunnen selecteren wat zij interessant vinden. Agendaberichten zijn bovendien met een druk op de knop te delen op social media. Verenigingen aangesloten bij de KNMO-bonden - dus ook leden van de NOVAM en FASO - kunnen gratis gebruik maken van deze service. Dat geldt ook voor Belgische muziekverenigingen. Berichten kunnen worden aangeleverd via de opgaveformulieren onder de rubrieken AGENDA en NIEUWS op de website www.klankwijzer.nl.

Let op: Voor het aanmelden van berichten maken we onderscheid tussen AGENDABERICHTEN en NIEUWSBERICHTEN.

De AGENDA is bestemd voor aankondigingen van concrete activiteiten (concerten, optredens, optochten/streetparades, theatershows, taptoes, clinics, conferenties, concoursen, demonstraties, informatiebijeenkomsten, festivals, kampioenschappen, lezingen/inleidingen, presentaties, speeldagen, symposiums, etc.) met vermelding van datum, aanvangstijd en locatie. Klik om een activiteit aan te melden HIER.

De rubriek NIEUWS is bedoeld voor algemeen verenigingsnieuws en voor bijvoorbeeld oproepen voor deelname aan workshops, play-ins, festivals en andere activiteiten. Klik om een nieuwsbericht op te geven HIER

Gepubliceerd: 01 DEC 2018 - 11:31
Laatste update: 02 OKT 2019 - 13:56