Boost je concert met je poster op KNMO Klankwijzer

Boost je concert met je poster op KNMO Klankwijzer

Naast de gratis vermelding van activiteiten in de agendarubriek op de nieuwswebsite, de nieuwsapp en de digitale krant biedt KNMO Klankwijzer ook de mogelijkheid om evenementposters, flyers en affiches te plaatsen.

De poster wordt geplaatst op diverse pagina’s van de nieuwswebsite (1.000 bezoekers per dag) en in de digitale nieuwskrant (bijna 8.000 abonnees, waaronder alle KNMO-verenigingen). Aan de poster wordt een zogenoemde landingspagina toegevoegd: door daarop te klikken worden lezers doorgelinkt naar een door u aan te geven website (voor meer informatie of kaartverkoop).

De activiteit wordt dan bovendien herhaaldelijk vermeld in de speciale rubriek Agendatips van de week die grootschalig gedeeld wordt via de wekelijkse nieuwsbrief en diverse social media.

Voor deze service vragen we een kleine vergoeding. Voor KNMO-verenigingen is dit 12 euro voor 1 week; 21 euro voor 2 weken; 30 euro voor 3 weken. Alle bedragen zijn exclusief BTW en op basis van een advertentie van 1/4 pagina.

Op het invulformulier voor de aanmelding van activiteiten (klik HIER) kun je aangeven hoeveel weken en in welke weken je de poster geplaatst wilt zien.

 

Gepubliceerd: 03 JAN 2019 - 17:26
Laatste update: 23 MEI 2019 - 15:49