Boost je concert of activiteit met KNMO Klankwijzer

Boost je concert of activiteit met KNMO Klankwijzer

Naast de gratis vermelding van activiteiten in de agendarubriek op de nieuwswebsite, de nieuwsapp en de digitale krant biedt KNMO Klankwijzer ook de mogelijkheid om evenementposters, flyers en affiches te plaatsen.

De poster wordt geplaatst op diverse pagina’s van de nieuwswebsite, de nieuwsapp en in de digitale nieuwskrant. Aan de poster wordt een zogenoemde landingspagina toegevoegd: door daarop te klikken worden lezers doorgelinkt naar een door u aan te geven website (voor meer informatie of kaartverkoop).

De activiteit wordt dan bovendien herhaaldelijk vermeld in de speciale rubriek Agendatips van de week die grootschalig gedeeld wordt via de wekelijkse nieuwsbrief en diverse social media.

Voor deze service vragen we een kleine vergoeding: voor 1 week 12 euro (exclusief BTW); voor 2 weken: 21 euro (exclusief BTW); voor 3 weken: 30 euro (exclusief BTW).

Op het invulformulier voor de aanmelding van activiteiten (klik HIER) kun je aangeven hoeveel weken en in welke weken je de poster geplaatst wilt zien.

 

Gepubliceerd: 03 JAN 2019 - 17:26
Laatste update: 13 JAN 2019 - 10:47